Jag skrattar idag.

Solen skiner, himlen är blå, jag har haft världens skönaste sovmorgon, katterna är gosiga, kaffet är utsökt... Vilken början på denna tisdag!

Så fort solen börjar värma med all sin värme så drabbas jag av vårkänslor. De kommer alltid som en brev på posten när jag märker att våren faktiskt inte är så långt borta, och idag känns det som den är alldeles runt knuten! :D Det pirrar i magen, musiken som strömmar ur mina högtalare går från lugn och mysig till uppåt, glad och energisk.

Ljuuuust allt är så ljust! Gällivare på våren är det vackraste stället på jorden. Finns nog faktiskt ingenstans jag hellre hade varit än här och nu. :) Jag vill rida, åka bräda, göra snöänglar, köra skoter, äta glass, skratta, grilla korv, kramas, bygga en snögubbe, åka till Ritsem... you name it!

JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR VÅREN!






Musik.

Jag lyssnar fruktansvärt mycket på musik och tror att det finns en låt där ute som kan beskriva det jag vill säga bättre än vad jag någonsin skulle kunna göra själv. Jag älskar den där känslan jag kan få av vissa låttexter... när jag drar efter andan, sätter handen över hjärtat och flämtar för mig själv att "Men gud, det hade ju lika gärna kunnat vara jag som skrev det där... det är ju exakt så jag känner... hade jag kommit på att säga det på detta sätt så hade jag gjort det, men nån annan hann visst före. det känns som att den här låten är skriven till mig, mig, mig och ingen annan!"

Därför kopplar jag mycket som händer i mitt liv till låttexter och titlar. Så hädanefter kommer alla  mina blogginlägg att döpas efter en låt. :)

Ett liv utan musik är som en kropp utan själ.



Reality kicks fictions ass!



Känns som att det är ganska överflödigt att skriva något, låten och känslan i låten säger väl allt! :)
Oh, Vilken Härlig Dag!




Jag hjärta Biffy Clyro.



"I talk to God as much as I talk to Satan 'cause I want to hear both sides
Does that make me cynical?
There are no miracles
And this is no miraculous life"








Optiska ljusfenomen och trigonometri.

Halo, optiskt fenomen inom meteorologi i atmosfären, med bågar och ringar — vanligen med 22° synvinkel — runt solen eller månen i vissa vädersituationer. Halo (ἅλως) kommer från grekiskan och betyder ring eller cirkel. Ordet härstammar från tröskning som förr skedde i ring i form av oxvandring. En äldre benämning i svenskan för halo är ljusgård.

Källa: Wikipedia


Detta är då knäppt i Gällivare den 16:e Februari. Det var den andra dagen i rad som man kunde skåda detta fenomen.


För övrigt har jag lyckats skriva ett G på trigonometri provet! Vilket jag är hemskt nöjd över, speciellt med tanke på att jag suttit och gråtit och funderat på att hoppa av matten dagen innan provet.

Jag har varit och bowlat med mina klassisar, och satan vad kul det var! :D Jag kom tvåa, hade nog vunnit om inte Sandra rullat en spare på sista. Snyggt gjort Sandra! :)



Trigonometrin nedanför är direkt hämtad ur min mattebok. Det är detta vi hållt på med.







Alla hjärtans dag sög inte!

Ja, i år var inte alla hjärtans dag så tokig måste jag erkänna! Fick sluta tidigare från skolan, fick massa matte inpluggat i skallen, supersöta och goda chokladmuffins som Anna bakat till pluggkvällen, PLUS att jag fick blommor! :D Ja, hör och häpna, JAG fick BLOMMOR på alla hjärtans dag. Av en fin karl dessutom! :D

För er som inte tror det, här kommer bildbevisen. :)




Tack J.W. Jag blev och är jätteglad.



Surprise.

"Om ni vill överraska er partner på alla hjärtans dag: gör slut. Speciellt om ni har en jättebra relation. Det lär de inte förvänta sig."
-Soran Ismail



Hahahahahahahahahahahaha!!!!!
Hahahahahahahaha!
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!





Katter överallt.


Lunch fodring. :)


Den sötaste katten i världen. Min lilla Snäckan.




Favorit i repris.

ETT FETT KRYSS I KALENDERN.

Jaha. Så var det dags i år IGEN. Vissa årliga högtider borde verkligen raderas från kalendern. Från min kalender i alla fall. Och några av mina vänners. För jag råkar nämligen veta att vi delar åsikt om denna vedervärdiga spottloska i ansiktet till dag. Japp. Det är alla-jävla-hjärtans-dag jag pratar om. Det tar till och med emot att bara skriva det!
Fan alltså. En komersiell jävla dag när varenda florist i hela världen (Ja, tänk efter. Hela VÄRLDEN) kan pressa upp priserna på blommor med 356% bara för att det är vinter och man inte kan gå och plocka egna blommor. Så man har ju inget val. OM man nu ska hålla på att ge bort massa blommor som ändå bara vissnar o dör. Alla jävla nallar o kort o andra typiskt klyschiga skitsaker som praktiskt taget skriker glåpord efter dig i butiken med sina falska små leenden & "jag älskar dig" skyltar bara för att du är singel... Ett slags mobbingsätt för vuxna som utesluter dig ensamma stackare bara för att du är just ensammen. En dag som säger att om du inte är ena halvan av ett par så förtjänar du varken kärlek eller presenter.... va...? Och detta stödjer vi med hela våra hjärtan o sponsrar alla dessa florister o nallefabriker från helvete så att dom kan göra samma sak året därpå och allmänheten tycker att det är sååååååå gulligt!!!! Tack så jävla mycket USA för detta dumma jävla påhitt. (Jag antar helt enkelt att det är USA:s påfund. Vilket annat folkslag i världen är dumt nog att köpa det här konceptet från början??) What the fuck....

Tacka vet jag fredag den 13:e.


(Kan det möjligtvis vara så att jag bara är bitter över att aldrig blivit riktigt uppvaktad på denna vidriga dag....?)












Sweet.


















Överdosering på gång.

Av mulitvitamin, te i alla de färger och former, vindruvor och annat vitamin rikt skit. Är hemma från skolan idag med fruktansvärd halsont och känner mig hemskt matt.

Men jag har inte riktigt tid att vara sjuk just nu, ska ju tatuera mig på fredag för faaaan!

Även fast jag skulle vara sjuk på fredag så skulle jag naturligtvis åka, risken är ju bara den att jag skulle orka sitta mycket kortare tid om jag redan kände mig klen när jag kom dit.




RSS 2.0